Reken op de service van Airtraction
Airtraction informeert u met plezier

Neem zeker contact op met Airtraction uit Kontich wanneer u bepaalde vragen en wensen heeft voor de verhuur van een attractie. Maar mogelijk kan onderstaand overzicht van advies u ook al op weg zetten.

Wat houdt de slecht weer-garantie in?

Airtraction biedt alle klanten een slecht weer-garantie aan. Dit betekent dat u tot 2 uur vóór de levering mag annuleren vanwege het slechte weer. Slecht weer houdt geen korte regenbui in maar een voorspelde slechte dag met doorlopend regen of rukwinden.

Wat moet u voorzien?

De firma uit Kontich vraagt om minstens één verlengkabel te voorzien. Deze is nodig om de motor te bevoorraden van elektriciteit. Daarnaast wordt eveneens gevraagd om minstens één persoon aanwezig te laten zijn bij de plaatsing en het afhalen van de attractie. Dit is nodig om hulp te bieden indien nodig.

Hoeveel ruimte moet u voorzien?

Er moet 1,5 meter rond de attractie worden voorzien om genoeg ruimte te hebben voor de plaatsing en de plaats voor de motor. De sweeper meet 10 meter op 10 en de voetbaldarts heeft afmetingen van 4,5 meter op 3,5 en een hoogte van 4,5 meter.

Op welke ondergrond mogen de attracties staan?

De sweeper en de voetbaldarts moeten gebruikt worden op een vlakke ondergrond zonder scherpe voorwerpen. Dit kan een voetbalterrein, een straat, een tuin, een sporthal,… zijn. Om de bumperballs te kunnen gebruiken heeft u een grasterrein nodig zonder scherpe voorwerpen of een vlakke ondergrond die binnen is gelegen. Denk hierbij onder andere aan een sporthal.

Wat doet u als het regent?

Zoals aangegeven mag u tot twee uren voor de levering de bestelling annuleren bij Airtraction. Wanneer de attractie reeds werd geleverd, is het niet meer mogelijk om de bestelling te annuleren. Bij een regenbui mag u de motor van de attractie niet uitzetten. U mag deze enkel uitschakelen bij rukwinden, storm, onweer of hevige hagel. U trekt gewoon de stekker van de motor uit wanneer alle personen uit de attractie zijn. Daarna zet u de luchtuitlaten van de attractie open en vouwt u het in 2 of 3. Alle mechanische onderdelen moeten afgeschermd worden tegen vocht wanneer ze zijn uitgeschakeld. Van zodra het slechte weer voorbij is, moet u zo snel mogelijk de attractie weer opblazen om het insijpelen van het water te voorkomen.
Bij de bumperballs moet u er enkel voor zorgen dat deze niet gaan vliegen of beschadigd worden door hagel.

Contact

Het geschikte amusement voor uw evenement vindt u bij Airtraction in Kontich. Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden.

Contactgegevens

Airtraction
Ferdinand Maesstraat 95
2550 - Kontich


Gsm.:   0472 84 88 670472 84 88 67
Gsm.:   0484 03 77 280484 03 77 28
BTW BE 0682.784.384

Attractie feest  | Verhuur attractie  | Tuin attracties  | Amusement  | Attractie verhuur |  Airtraction